MKD / ENG

ПОЧЕТНА НОВОСТИ

Новости


Интервју во ”Добра Идеја” - 31.08.2012

Synapse-Applicon партнерство - 09.01.2012

\"\"

Интервју "МК Проект" - 05.04.2011

Интервју: Капитал - 25.01.2011

Последно интервју за неделникот Капитал со директорот на Synapse Филип Арсов. Прочитајте ги интервјуто.

Synapse презентација - 27.09.2010

Ви благодариме за поддршката и честитките на сите што го посетија нашиот штанд во бизнис делот во рамките на Саем на жена.

Online Marketing - .. more than a website! - 15.09.2010

Visit the Synapse workshop on topic: Online Marketing - .. more than a website! Location: (24-26.09.2010) Metropolis Arena - SaemNaZena

   »

ПроектиFollow us on: