MKD / ENG

ПОЧЕТНА КАРИЕРА СО НАС

Кариера со нас
Synapse има потреба од:

Web animation / Front-End Developer

за вработување на полно работно време:

Бараме: Дигитално емотивен вебер што сака анимација, има направено барем 2-3 веб банера и сака да се развива во насока на Front-End development (HTML5/CSS)

Од кандидатот се бара:
- Основно познавање на Adobe Flash
- Основно познавање на HTML5/CSS/js
- Основно познавање на Adobe Photoshop и Adobe Illustrator
- Чувство за анимирање, движења, форми
- Познавање на други алатки од Adobe пакетот ќе се сметаат за предност

Опис на работните задачи:
• Изработка на анимирани веб банери во HTML5 и Flash
• HTML5/CSS3 кодирање
• Ажурирање и оптимизација на постоечките кодови и функционалности
• Тестирање, имплементација, подготовка на проектна документација

ЛИЧНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
• Креативен
• Посветен на детали
• Одлични комуникациски вештини
• Вештини за креативно решавање на проблеми
• Професионално активен во својата област на стручност

ПРОФЕСИОНАЛНИ ПОЗНАВАЊА
• Постојано следење на нови технологии и истражувања од областа на работата
• Поседување на извонредно портфолио
• Разбирање на техничка документација (wireframes, site maps итн)
• Солидна емаил коресподенција
• Одлично познавање на англиски јазик

Локација: Скопје

Сите заинтересирани кандидати потребно е да испратат CV на: jobs@synapse.com.mk

Со Почит,
--
Филип Арсов
Синапс Групација
www.synapse.com.mkSynapse има потреба од:

Web WordPress Developer
за вработување на полно работно време:

Кандидатот е потребно да има:
- Одлично познавање на HTML5/CSS3/JavaScript
- Добро познавање на WordPress
- Добро разбирање на Responsive web design
- Добро разбирање на концептуален развој, композиција на layout, функционалност на веб сајт, интеракција, кориснички интерфејс, навигација, типографија
- Основно познавање на Photoshop/Fireworks

Како предности се земаат познавања од:
- Искуство со AdobeFlash

Опис на работните задачи:
- Развој на најразлични видови веб апликации (HTML5/CSS3, PHP, WordPress, Action Script, JavaScript)
- Ажурирање и оптимизација на постоечките кодови и функционалности
- Тестирање, имплементација, подготовка на проектна документација

Локација: Скопје

Сите заинтересирани кандидати потребно е да испратат CV на: jobs@synapse.com.mk

Со Почит,
--
Филип Арсов
Синапс Групација
www.synapse.com.mk
Проекти:Follow us on: